ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

alt

Τα Εργαστήρια Επιγραφών «Ιδέα» λειτουργούν από το 1974 με έδρα την Καλλιθέα του νομού Αττικής, όταν ηλεκτρονικά βοηθήματα στη δουλειά του επιγραφοποιού ήταν ανύπαρκτα, περίσσευε όμως το μεράκι, η τέχνη και η καλαισθησία.

Ο ιδρυτής της επιχείρησης Κώστας Μεταξάς, μαθήτευσε πλάι στο ζωγράφο Γιώργο Συρίγο στο μεγάλο διαφημιστικό εργαστήρι της Αθήνας την ΕΔΟ που την εποχή εκείνη είχε κατ’ αποκλειστικότητα τις ζωγραφιστές διαφημίσεις του ΗΣΑΠ. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής και διαφήμισης πλάι στο μεγάλο Έλληνα ζωγράφο Νικόλαο Ατζαρίτη. Σήμερα ο Σπύρος Μεταξάς πτυχιούχος φυσικός με μεταπτυχιακά στις γραφικές τέχνες και στον αυτοματισμό συνεχίζει το έργο της επιχείρησης των εργαστηρίων επιγραφών Ιδέα.

Πλέον με την πείρα των 49 χρόνων και με τον υπερσύγχρονο πλέον ηλεκτρονικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, συνεχίζουμε να δημιουργούμε μοναδικές επιγραφές, πραγματικά ΤΕΧΝΗΣ ΕΡΓΑ. Οι βασικοί τομείς ενασχόλησης είναι η σχεδίαση και κατασκευή επιγραφών παντός τύπου, με εξειδίκευση σε παραδοσιακές επιγραφές, ζωγραφική, ξύλινα σταντ, ξύλινα μενού εστιατορίων, μαυροπίνακες, ξύλινες φωτεινές επιγραφές καθώς επίσης παλιά αντικείμενα για διακόσμηση και αγιογραφίες.

Η συμμετοχή μας σε πολλές διεθνείς εκθέσεις, η μακρόχρονη διαδρομή και συνεισφορά μας στον χώρο της επιγραφής και της διαφήμισης και πάνω από όλα η ποιότητα της δουλειάς μας αποτέλεσαν τα εχέγγυα για τους πελάτες που μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. Η ανταπόκριση αυτή μας έχει φέρει στην πρώτη θέση στην προτίμηση, επιχειρήσεων απ’ όλη την Ελλάδα στον τομέα των παραδοσιακών επιγραφών.

Χιλιάδες πελάτες μας εμπιστεύτηκαν μέχρι σήμερα και συνεχίζουν, καθώς για μας η αξιοπιστία, η ποιότητα στην δουλειά μας, η ακρίβεια στους χρόνους παράδοσης και οι προσιτές τιμές μας δεν είναι απλή υποχρέωση αλλά δέσμευση. Η δυνατότητα αποστολής των επιγραφών μας σε όλη την Ελλάδα σε συνδυασμό με το γεγονός της ποιότητας των προϊόντων μας μετά από 40 χρόνια εξέλιξης, κάνει τους περισσότερους πελάτες από την επαρχία να μας εμπιστεύονται επανειλημμένα, πολλές φορές χωρίς να συναντηθούμε από κοντά.

Το κεντρικό μας μαγαζί και ένα από τα εργαστηριά μας βρίσκεται εδώ και 29 χρόνια στην Καλλιθέα στην οδό Ελ. Βενιζέλου (θησέως) 303.

Aποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Στέλνουμε τα προϊόντα μας οικονομικά σε ολη την Ελλάδα και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πόλεις. Δυνατότητα κατασκευής προϊόντων από ξύλο, βάση των αναγκών σας και ας μην υπάρχουν στον κατάλογό μας. Ζητήστε μας προσφορά και θα την έχετε σε λιγότερο από 24ις ώρες! Σχέδια και προτάσεις από την γραφιστική μας ομάδα δωρεάν με τις περισσότερες παραγγελίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτική ενημέρωση!

alt

24/7 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στείλτε μας στο email, στο whatsapp, στο viber ή καλέστε μας για άμεση κοστολόγηση των προϊόντων που θα χρειαστείτε

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ

Αναλυτική ενημέρωση για φόρους, μεταφορικά, κόστος τοποθέτησης ώστε να λάβετε προσφορά με όλες τις χρεώσεις χωρίς εκπλήξεις

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ποιότητα της δουλειάς μας αποτέλει τα εχέγγυο για τους χιλιάδες πελάτες που μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους και συνεχίζουν.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Για μας η αξιοπιστία, η ποιότητα στην δουλειά μας, η ακρίβεια στους χρόνους παράδοσης και οι προσιτές τιμές μας δεν είναι απλή υποχρέωση αλλά δέσμευση.