ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

img

Aπο το 1974 δημιουργουμε μοναδικες επιγραφες, πραγματικα ΤΕΧΝΗΣ ΕΡΓΑ

Οι βασικοί τομείς ενασχόλησης είναι η σχεδίαση και κατασκευή επιγραφών παντός τύπου, με εξειδίκευση σε παραδοσιακές επιγραφές, ζωγραφική, ξύλινα σταντ, ξύλινα μενού εστιατορίων, μαυροπίνακες, ξύλινες φωτεινές επιγραφές καθώς επίσης παλιά αντικείμενα για διακόσμηση και αγιογραφίες.

Επιγράφουμε την ποιότητα από το 1974 δημιουργώντας πραγματικά Τέχνης Έργα!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η γραφιστική μας ομάδα μπορεί να σχεδιάσει το λογότυπο, την επιγραφή σας ή τα έντυπα και την κάρτα σας. Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε/κατασκευάσουμε το εκθεσιακό σας περίπτερο και να τοποθετήσουμε την επιγραφή σας.

Σχεδιαση λογοτυπων

Ο σχεδιασμός λογότυπου είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα για την παρουσία της επιχείρησης στους πελάτες σας. Η γραφιστική μας ομάδα θα σας συμβουλέψει ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Σχεδιαση μακετων για καρτες - φυλλαδια

Οι μακέτες και ο σχεδιασμός των εντύπων σας είναι ένα από τα πολύ σημαντικά στοιχεία που θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού σας. Κάρτες, φυλλάδια, μενού και σουπλά με την σχεδίαση της γραφιστικής μας ομάδας.

Σχεδιαση μακετων για επιγραφες

Κοστολογημένες προτάσεις και σχέδια για την επιγραφή σας βασισμένη στις ανάγκες και επιθυμίες σας. Επιλογή υλικών, χρωμάτων και σχεδίων για να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για την επιγραφή σας πριν την κατασκευή της.

Τοποθετησεις επιγραφων

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση κάθε είδους επιγραφές, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες σας (στερέωση, σύνδεση με ρεύμα, φινίρισμα), πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Σχεδιαση εκθεσιακων περιπτερων

Αναλαμβάνουμε όλη τη μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή του εκθεσιακού σας περιπτέρου για όλες τις μεγάλες εκθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Οικονομικές και προσιτές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Κατασκευη Ιστοσελιδων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της εταιρικής σας ιστοσελίδας, καθώς και την προώθησή της μέσα από μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για βέλτιστη και μέγιστη αποτελεσματικότητα.